azrin's FotoPage

By: azrin rusly

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Monday, 6-Aug-2007 04:20 Email | Share | | Bookmark
Nur Amnani Mishel

 
Tengah bosan kat opis nih, bos tengah takder so cublah ilmu ps yang dah berkarat dah sbb lama tak sentuh...jumpalak gambar anak Yus so layanlah...


Monday, 6-Nov-2006 04:31 Email | Share | | Bookmark
Rumah Terbuka Beyah / pra-union uitm fssr.

 
 
 
View all 6 photos...
Venue : Rumah Setiusaha Kelas - Puan Khairul Bariah
Time : 11 hingga 3.30
Menu : cucur udang , mee kari, agar agar, air oreng dan kuih raya
Attendant: ayenn2000, Rindu & suami serta anak, Hafezz @ Giant , Ratno, isteri dan anak, Lena, Bustaman .....





[/img]http://2.srv.fotopages.com/2/12665730.jpg[/img]

terima kasih tuan rumah dengan hidangan yang sedap....


Tuesday, 31-Oct-2006 05:55 Email | Share | | Bookmark
HAri RAya Aidilfitri

bag raya
terowong lepas Jelapang
Pantai muni Yan
View all 24 photos...
Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin Kepada seluruh umat Islam seluruh dunia. Kepada kaum keluarga dan rakan rakan. Tahun ni aku pulang beraya seperti tahun tahun sebelumnya di Yan. Kedah tapi kena balik Johor dulu kerana tahun ni aku tidak memandu seperti biasa sebab nak cut cost. Aku keluar rumah hari Ahad kul 6.30. sampai rumah tunang tinggal kereta disana suruh dia hantar gi puduraya. Naik bas kul 8.30 sampai dalam Larkin kul 2.30

Besoknya subuh subuh dah bersiap untuk perjalanan jauh selatan ke utara.

Sampai Yan puku 4.15 rasanya laju jugak papa bawak keta. lagipun takderlah jem sangat.
Tibanya hari raya pada hari selasa, perasaanku mula tersentuh mengenangkan nekayah yang sudah 2 tahun meninggalkan kita. Sesi bermaafan selepas sembahyang sunat Aidilfitri dan melawat kubur orang tersayang mula dilakukan. perasaan sebak tidak dapat ditahan. mengenangkan kesalahan dahulu.
Perasaan sebak digantikan dengan perasaan gembira dalam sesi bagi duit raya...


tahun nih rasanya aku dan family berjalan sakan raya ke3dah ke Pulau Langkawi biasalah mama nak shoping.. bagi kitaorang adik beradik cuma satu tempat yang hendak di tuju. Kereta Kabel.. aku boleh cakap memang best tempat tuh salah satu keajaiban diMalaysia. Cantik...


lepas gi langkawi esoknya bertolak ker tanjung dawai terus ke Sungai petani dan Bertam untuk beraya. dan terus ker Alor setar untuk melawat tok ngah yang lumpuh.
Hari berikutnya hari sabtu kami pulang kekuala Lumpur dan sebelom tuh singgah di pinang untuk turunkan adik di USM. geler aturcara yang pek. lepastuh singgah pulak di kuala kangsar untuk singgah rumah kawan papa. seterunya sampai kat rumah aku di Puchong.


Wednesday, 18-Oct-2006 04:56 Email | Share | | Bookmark
HAri Raya Dulu dulu

baby ku tengah jumpa dukun patah
mybaby yang pengsan akibat kekurangan darah
berbuka terakhir untuk tahun 2005
View all 11 photos...
Banyak kenangan aku dihari raya. Salah satunya aku exident. keta baru keluar kedai siap buat skirting , Sound system akhirnya hangus.... tapi takper maybe ada kebaikan disebalik kejadian yang penting aku sihat walafiat untuk berjumapa ibu bapa, dan keluarga serta nenek tercinta. walaupun hari raya tahun tahun lepas sudah lama meninggalkan kita dengan beribu nostalgia yang tersendiri aku disini tetap bersyukur atas rahmatnya.

SELAMAT HARI RAYA AIDILFIRI. MAAF ZAHIR DAN BATIN...


Thursday, 5-Oct-2006 02:20 Email | Share | | Bookmark
Kuala Kubu

 
 
 
View all 14 photos...
Sebenarnya aku ader gaklah gambar baru tapi slagi aku tak upload gambar lama. rasa macam kureng sikit.. so nak syerlah gambar masa pergi camping group jiwa kacau dan pernta dekat kuala kubu baru. perkhemahan yang dibuat untuk dekda dan amir yang akan berhenti.. apa yang boleh dikatakan tentang perkemahan itu memang best.... walaupun perjalanan yang memakan masa dan memenatkan...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net